Marshall Bergman

Marshall Bergman designer tasker i klassisk og feminint design. Marshall Bergman tasker er lige så flotte indvendige som udvendige, og der er plads til både laptop og mobiltelefon. Marshall Bergman er britisk design med en stærk tradition indenfor læderhåndværk, og de har siden 1890 designet arbejdstasker til modebevidste kvinder. Marshall Bergman har siden 2011 samarbejdet med Apple om at udvikle tasker til Appleprodukter. 

4 vare(r)

pr. side

 • Athena 13'' computertaske i beige læder Marshall Bergman

  Elegant computertaske, der er lige så flot indvendig som udvendig. Tasken er fremstillet af ægte læder og har et klassisk flot design og et indvendigt for med print designet af David Cook fra Yorkshire. Den perfekte arbejdstaske, der både er praktisk og feminin. Du har plads til alt dit nødvendige elektroniske udstyr. Tasken har flere computerlommer, hvor du kan opbevare din 13’’  laptop/Macbook og din tablet eller iPad.

  Vis detaljer
  1.649,00 DKK

 • Blå læder iPad taske fra Marshall Bergman

  Elegant og feminin blå læder iPad taske. Tasken er fremstillet af læder og er foret indvendigt med stof designet af David Cook fra Yorkshire. Du har her plads til din iPad/tablet, iPhone/mobil, papirer og pung.

  Vis detaljer
  1.539,00 DKK

 • Cleo sort computertaske 15''

  Elegant og moderigtig computertaske til damer. Tasken har et klassisk flot design. Den perfekte arbejdstaske, der både er praktisk og feminin. Du har plads til alt dit nødvendige elektroniske udstyr. Tasken har flere computerlommer, hvor du kan opbevare din 15’’  laptop/Macbook og din tablet eller iPad.

  Vis detaljer
  1.195,00 DKK

 • Sort ipadtaske i læder fra Marshall Bergman

  Eksklusiv og feminin sort iPadtaske i læder fra Marshall Bergman. Tasken er fremstillet af ægte læder med indvendigt stof designet af David Cook fra Yorkshire. Der er meget fin plads i tasken til din iPad/tablet, pengepung og nøgler.

  Vis detaljer
  1.539,00 DKK

4 vare(r)

pr. side